Handelsplatform voor crypto

Hoe u het juiste handelsplatform kiest

Het kiezen van het juiste platform voor jou is erg belangrijk. Er zijn verschillen tussen concurrerende uitwisselingen en daarom is het nuttig om wat onderzoek te doen om te beslissen wat het beste is voor uw behoeften. Hieronder volgt een korte lijst met enkele van de belangrijkste dingen om op te letten:

Beschikbare valuta’s: zoals hierboven vermeld, is Bitcoin naar USD gebruikelijk, maar andere handelsparen zijn mogelijk beschikbaar op het ene platform en niet op het andere. Zorg ervoor dat de crypto waarmee u wilt handelen wordt ondersteund.

Hefboomwerking: dit verwijst naar het bedrag dat u mag verhandelen boven uw eerste storting en met hoeveel u uw winst kunt vermenigvuldigen. Een hogere hefboomwerking is geschikt voor risiconemers die op zoek zijn naar de hoge beloning. Een hoge hefboomwerking wordt echter niet aanbevolen voor beginners. Een veelgebruikte hefboomwerking is meestal 20: 1 met crypto. Nogmaals, dit is afhankelijk van het door u gekozen platform.

Hedging Bitcoin

Hedging: Hedging is een tactiek voor risicovermindering die doorgaans inhoudt dat u een compenserende positie op uw primaiC

Minimale investering: dit verwijst naar het minimale bedrag dat u kunt storten en beleggen. Dit is belangrijk omdat verschillende platforms verschillende minimuminvesteringen vereisen. Kies er een die bij uw budget past.

Klantenservice: u wilt zeker weten dat uw vragen, groot of klein, beantwoord kunnen worden. Kies een exchange met een groot ondersteuningsteam.

Onmiddellijke liquiditeit: hoe langer u wacht totdat uw kooporder is vervuld, hoe groter het risico dat de waarde zal dalen als gevolg van de volatiliteit van de markt.

Ga hier om de bitcoins direct kopen en bitcoin cash kopen.

Hoe werkt handelen met een beurs?

Hieronder ziet u hoe uitwisselingen doorgaans werken:

Gebruikers dragen hun bestaande crypto over naar hun account op een beurs of gebruiken de beurs om crypto met fiat-valuta te kopen (merk op dat niet alle beurzen de mogelijkheid bieden om cryptocurrency met fiat-valuta te kopen)

De uitwisseling houdt vast aan de cryptocurrency

De gebruiker bekijkt de prijzen van andere beschikbare cryptocurrencies

Gebruikers plaatsen hun koop- of verkooporders zodra ze de gewenste transactie hebben gekozen

De exchange vindt een verkoper of koper die bij uw transactie past

De uitwisseling voltooit vervolgens uw transactie.