Tips voor kopen van een nieuwe auto

Het nieuwe coronavirus veroorzaakt grote schade aan bijna elke tak van de reisindustrie. Een van de laatste slachtoffers van de economische gevolgen in Seattle en in het hele land is huurautogigant Hertz. wegenbelasting berekenen om geen boete te voorkomen.

Autowaarde berekenen

Het bedrijf begon zijn inventaris van auto’s te verkopen nadat het failliet was verklaard, en volgens een nieuw iSeeCars.com-rapport zijn de prijzen van sommige modellen aanzienlijk verlaagd. wat is je auto waard?

Maar welke prijskaartjes van modellen zijn het sterkst gedaald?

“De voertuigen met de grootste kortingen zijn een mix van voertuigtypen voor een breed scala aan prijspunten, dus kopers op de markt voor een laat model gebruikt voertuig zouden deze auto’s moeten overwegen”, aldus iSeeCars-CEO Phong Ly. “Consumenten overwegen misschien geen gebruikte huurauto’s omdat ze doorgaans een hogere kilometerstand hebben dan laat gebruikte gebruikte auto’s die vaak off-lease zijn, maar het heeft voordelen om bij een verhuurbedrijf te kopen, waaronder het feit dat ze goed worden onderhouden en regelmatig worden nageleefd onderhoudsschema.”